Kies uw locatie:

Noordwijk

Noordwijk

Wine Outlet

Wine Outlet

Ontdek een wereld van unieke smaken rechtstreeks uit het hart van Afrika en de zonovergoten wijngaarden van Italië. Bij Steam Noordwijk hebben we een speciale plek gecreëerd voor wijnliefhebbers – onze Wine Outlet. Hier nodigen we je uit om de prachtige wijnen van African Wines en SoloVino te verkennen en te genieten.

Onze Wine Outlet is een eerbetoon aan de rijke en gevarieerde wijntradities van zowel het Afrikaanse continent als Italië. Hier vind je een zorgvuldig samengestelde selectie van wijnen die de essentie van deze diverse terroirs vastleggen, van de glooiende heuvels van Italië tot aan de uitgestrekte valleien van Afrika.

Of je nu een doorgewinterde wijnkenner bent of gewoon op zoek bent naar een bijzonder cadeau, onze Wine Outlet heeft voor ieder wat wils. Onze wijnen belichamen de perfecte balans tussen traditie en innovatie, met een focus op kwaliteit en duurzaamheid.

De Steam Noordwijk Wine Outlet is geopend tijdens de reguliere openingstijden van ons restaurant. Dus of je nu bij ons dineert of gewoon langskomt om je wijnkennis te verrijken, we heten je van harte welkom om te genieten van de prachtige wereld van Afrikaanse en Italiaanse wijnen.

Kies uw locatie:

Noordwijk